foto

Hannes Gastinger

  • nar. 1954
    Vienna, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Nous nous sommes tant hais (TV film)
2002 Mein Russland
2001 Vzpoura (TV film)
2000 Heller als der Mond
1998 In der Löwengrube (TV film)
1976 Jakob der Letzte (TV film)

TV seriály

2009 Die Lottosieger (TV seriál)
Macht 6 glücklich? (S01E01)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky