foto

Mike Fallows

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Care Bears: Big Wish Movie
2004 Starostliví medvídci: Cesta do Vtipálkova
2003 Miss Spider - Film (TV film)
2001 The Santa Claus Brothers (TV film)

TV seriály

2016 Zhu Zhu (TV seriál)
2010 Babar a Baduova dobrodružství (TV seriál)
2007 Future Is Wild (TV seriál)
1998 Rolie Polie Olie (TV seriál)
1997 Donkey Kong Country (TV seriál)
1995 Nekonečný příběh (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky