foto

Johan Friberg

  • nar. 31.5.1977 (40 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Muž jménem Ove
2013 Förtroligheten
Hotel
2012 Johan Falk: Spelets regler
Kokpit
2010 Další čtyři roky
2007 Lucky Blue
2002 Bäst i Sverige!

TV seriály

2013 Molanders (TV seriál)
2002 Familjen (TV seriál)
1997 Glappet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace