foto

Philip Battley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Blood Lines
2012 Abducted (TV film)
2010 Neřízená střela
2008 Srdce ve větru (TV film)
2005 Footprints in the Snow (TV film)
Friends and Crocodiles (TV film)
Riot at the Rite (TV film)

TV seriály

2015 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 4 (S06E04)
2008 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Život zrozený z ohně (S02E03)
2007 Sold (TV seriál)
2006 Hollyoaks: In the City (TV seriál)
2005 Afterlife (TV seriál)
2004 The Courtroom (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace