foto

Lara Harris

  • nar. 22.8.1962 (56 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Trapped Ashes
Žoldáci spravedlnosti
2003 April's Shower
1999 Vezmu tě tam
Zákon pomsty
1996 Inhumanoid (TV film)
On Seventh Avenue (TV film)
1995 Zone, The
1993 Demolition Man
Závazky pouze náhodné
1992 Mládí
1991 Král rybář
1990 To je ale teplo!
Čtvrtá válka
1989 Červené jako krev
1987 Figurina
Země nikoho

TV seriály

2017 Shooter (TV seriál)
Primer Contact (S01E10)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Nesvatá noc (S02E08)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Písek a voda (S07E02)
1996 Arli$$ (TV seriál)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Oběť reklamy (S01E09)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)

Dokumentární

2001 Bitter Glory, A (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace