foto

Tanja Lanäus

  • nar. 16.7.1971 (48 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Meine Mutter ist unmöglich (TV film)
2014 Post von Papa
2012 Případ Malorka (TV film)
2008 Inga Lindström: Láska v Sandbergenu (TV film)
2000 Mädchenhandel - Das schmutzige Geschäft mit der Lust (TV film)
1995 Tatort - Ein ehrenwertes Haus (TV film)

TV seriály

2012 MEK 8 (TV seriál)
2009 Kobra 11 (TV seriál)
Panter (S14E02)
2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
2007 Wilsberg (TV seriál)
Miss-Wahl (E19)
2006 Na čem záleží (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Kobra 11 (TV seriál)
V křížové palbě (S06E04)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Ein ehrenwertes Haus (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky