foto

Frank Plasberg

  • nar. 18.5.1957 (63 let)
    Remscheid, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Už je tady zas
2012 Ochránce
2009 Bleib bei mir (TV film)
2000 Princezna a bojovník

Dokumentární

2017 Bettina Tietjen - die Talklady im Porträt (TV film)

Host

TV pořady

2019 2019 – Das Quiz (TV pořad) - mod.
2018 2018 - Das Quiz (TV pořad) - mod.
Geheimniskrämer (TV pořad)
2017 2017 - Das Quiz (TV pořad) - mod.
2016 2016 - Das Quiz (TV pořad)
2015 Paarduell - Wer schlägt Gesthuysen & Plasberg? (TV pořad)
2009 Das Quiz der Deutschen (TV pořad) - mod.
2008 Die klügsten Kinder im Norden (TV pořad) - mod.
Plasberg persönlich (TV pořad)
2007 Das unglaubliche Quiz der Tiere (TV pořad)
Schmidt & Pocher (TV pořad)
2006 Frag doch mal die Maus (TV pořad)
2001 Hart aber fair (TV pořad) - mod.
1999 Volle Kanne (TV pořad)
Wer wird Millionär? (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky