foto

Thomas Cerisola

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Soit je meurs, soit je vais mieux
2006 Sartre, věk vášní (TV film)
2003 Lac et la rivière, Le
2002 Les paradis de Laura (TV film)

TV seriály

2010 Interpol (TV seriál)
2007 Greco (TV seriál)
2004 Elodie Bradford (TV seriál)
Pilote (E01)
Plus belle la vie (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky