foto

Jason Lehel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Bombshell
2010 Amexica
2009 Gaia
2005 Bob the Butler
1991 Robin Hood
1990 The Lake

TV seriály

1990 The Gift (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Coyote Requiem
2009 Gaia

Producentská filmografie

Filmy

2014 Bombshell
2009 Gaia

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Bombshell

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky