foto

Cristos

  • nar. New Castle, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tunnel Vision
2010 Acts of Violence
2008 Pekelná jízda
Stone & Ed
Tvrďák Taylor
2007 Úlovek
2005 Čítárna (TV film)
2004 Latin Dragon
2003 Hot Parts
Uh Oh!
2001 Impostor: Živá zbraň
Ohnisko nenávisti
2000 Civility
Obžaloba
1999 Blink of an Eye
Jimmy Zip
Útok z hlubin
1998 Běh černé kočky (TV film)
Rváč
1997 Dilema
1996 Od soumraku do úsvitu
1995 Desperado
1994 Slepá spravedlnost (TV film)

TV seriály

2008 Eli Stone (TV seriál)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Zase jsme hráli v seriálu, část druhá (S03E08)
Zase jsme hráli v seriálu, část první (S03E07)
Frankovo děvče (S03E06)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Žádné slzy, žádné spory, žádné sváry (S03E11)
2006 Dexter (TV seriál)
Krokodýlí slzy (S01E02)
Po právu (TV seriál)
Golden Boy (E03)
Vzjať Tarantinu (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Poslední soud (S02E01)
Pohotovost (TV seriál)
Cañon City (S12E01)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Uprchlí vězni (S01E24)
Policejní odznak (TV seriál)
Coyotes (S02E10)
2002 George Lopez (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
1997 City Guys (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)

Dokumentární

1997 Full Tilt Boogie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace