foto

Franc Luz

  • nar. 22.12.1950 (68 let)
    Cambridge, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Pornographer, The
Právník
1994 Don Juan DeMarco
1990 Poldové a lupiči (TV film)
1989 Jackée (TV film)
Když Harry potkal Sally
Turn Back the Clock (TV film)
1988 Ghost Town
The Nest
1986 Láska na inzerát (TV film)
1984 Love Scenes
1979 Hlasy

TV seriály

1998 JAG (TV seriál)
Martin-Bakerův klub (S04E05)
1996 Swift Justice (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Hostitel (S04E23)
1989 Free Spirit (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1986 Kay O'Brien (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Hometown (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Kate & Allie (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Oh Madeline (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 The Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace