foto

Penelope Windust

  • nar. 13.7.1945 (74 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 McBride: Rekviem (TV film)
Zohan: Krycí jméno Kadeřník
1994 Velký závod
1993 Cooperstown (TV film)
1992 A Woman Scorned: The Betty Broderick Story (TV film)
The Nightman (TV film)
1990 Flying Blind (TV film)
1989 Nahá lež (TV film)
1988 Bird
Ghost Town
1985 Bulvární plátek (TV film)
1984 Children in the Crossfire (TV film)
1983 V (TV film)
1982 Hlavní podezřelý (TV film)
Johnny Belinda (TV film)
Mother's Day on Waltons Mountain (TV film)
1981 Death Ray 2000 (TV film)
1977 Tarantule (TV film)
1976 Keegans, The (TV film)
Volání divočiny (TV film)

TV seriály

2006 Smith (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Krvavý hlad (S01E11)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Jsem do tebe blázen i po těch letech (S01E02)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Crime and Punishment: Part 1 (S04E09)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Když se ucho utrhne (S04E04)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1992 Ženatý se závazky (TV seriál)
Co bych neudělala pro lásku (S07E05)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 MacGyver (TV seriál)
Rodinná záležitost (S02E12)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Cover Up (TV seriál)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1981 Nero Wolfe (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky