foto

Jimmie F. Skaggs

  • nar. 20.12.1944
    Hot Springs, Arkansas, USA
  • zem. 6.7.2004 (59 let)
    Highland Park, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Puppet Master: Blitzkrieg Massacre - a.z.
2003 Smrt přichází v bílém
2002 100 žhavých tygřic
Chyť mě, když to dokážeš
2000 Highway 395
Muž bez stínu
Spin Cycle
Sunset Strip
1998 Ať to stojí co to stojí
1997 Gang policajtů
Vánoční vzpomínka (TV film)
1996 Oblivion 2: Backlash
Playing Dangerous 2
Pravá identita (TV film)
Underworld
1995 Ostrov hrdlořezů
Tecumseh (TV film)
Útěk ze zajetí (TV film)
1994 Oblivion
1992 Ned Blessing: The True Story of My Life (TV film)
1991 K-9 (TV film)
Keeper of the City (TV film)
Mimi & Me (TV film)
The Chase (TV film)
Zlaté prokletí
1990 Blind Faith (TV film)
Sluneční hrozba
Ztracený Capone (TV film)
1989 Homer a Eddie
Klec smrti
Mistr loutkář
Růžový Cadillac
1988 Ghost Town
Noc předtím
Roots: The Gift (TV film)
1987 Kenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend Continues (TV film)
Smrtonosná zbraň
Zátah
1984 Nejsilnější muž světa (TV film)
Obnažená tvář
1981 The Marva Collins Story (TV film)

TV seriály

2005 Larry, kroť se (TV seriál) - a.z.
The End (S05E10) - a.z.
2004 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se setkává s kmotrem (S03E05)
2003 Alias (TV seriál)
Odpočet (S02E20)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Otrok hladu (S02E23)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Baptism (S02E09)
1999 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Volby (S03E19)
Pohotovost (TV seriál)
Odpovědné strany (S05E21)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Maškaráda (S05E05)
1997 Conan (TV seriál)
1996 Cesta mrtvého muže (TV seriál)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Drát (S02E22)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Human Target (TV seriál)
Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1990 Bagdad Cafe (TV seriál)
Equal Justice (TV seriál)
Flash (TV seriál)
Lucky: Příběh jednoho života (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Werewolf (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace