foto

Jochen Stäblein

  • nar. 26.12.1966 (54 let)
    Landau, Rheinland-Pfalz, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Schwiegereltern im Busch (TV film)
2018 Rosamunde Pilcher - Wo dein Herz wohnt (TV film)
2017 Das Kindermädchen: Mission Mauritius (TV film)
Zaun an Zaun (TV film)
2016 Alles aus Liebe (TV film)
Frau Pfarrer & Herr Priester (TV film)
Papa und die Braut aus Kuba (TV film)
2014 Das Glück der Anderen (TV film)
Dora Heldt: Herzlichen Glückwunsch, Sie haben gewonnen! (TV film)
Dora Heldt: Unzertrennlich (TV film)
2012 Der Mann, der alles kann (TV film)
Tessa Hennig - Elli gibt den Löffel ab (TV film)
2011 Kung Fu máma (TV film)
2009 Schutzlos (TV film)
2008 ProSieben FunnyMovie - Eine wie keiner (TV film)
Smrtící včely (TV film)
2007 Neues vom Wixxer
Nezvěstná (TV film)
Tatort - Investigativ (TV film)
2006 Ostrov koní (TV film)
Tatort - Schattenspiel (TV film)
Vrány útočí (TV film)
2005 Der Vater meiner Schwester (TV film)
Macho im Schleudergang (TV film)
Místo činu - Jenom hra (TV film)
2004 Holky to chtěj taky 2
So fühlt sich Liebe an (TV film)
2002 Die Rückkehr (TV film)
2001 Julietta
1999 Die Jagd nach dem Tod (TV film)
Smrtící chřipka (TV film)
1998 ...die man liebt...
1997 Feuertaufe, Die (studentský film)

TV seriály

2018 Milk & Honey (TV seriál)
Konferenz der Frauen (E04)
Allergische Reaktionen (E03)
Angebot und Nachfrage (E02)
další epizody (4)
Lena Lorenz (TV seriál)
Mutter für drei Tage (S04E02)
Babyglück hoch 3 (S04E01)
2017 Hubert a Staller (TV seriál)
Bleifrei in den Tod (S06E06)
Rauchen ist tödlich (S06E05)
2015 Männer! Alles auf Anfang (TV seriál)
2012 Rozmarné jaro (TV seriál)
Nové začátky (E02)
2011 Rozmarné jaro (TV seriál)
Ženská k pohledání (E01)
2009 Flemming (TV seriál)
2007 Post Mortem (TV seriál)
2003 Bella Block (TV seriál)
Tödliche Nähe (E13)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky