foto

Monika John

  • nar. 31.5.1935 (84 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Marie fängt Feuer - Lügen und Geheimnisse (TV film)
2017 2 Sturköpfe im Dreivierteltakt (TV film)
Zwei Tänzer für Isolde (TV film)
2016 Almuth und Rita - Zwei wie Pech und Schwefel (TV film)
Frau Pfarrer & Herr Priester (TV film)
2014 Gretas Reise
2013 Wer hat Angst vorm weißen Mann? (TV film)
2012 Dora Heldt: Bei Hitze ist es wenigstens nicht kalt (TV film)
2011 Viking Vicky a poklad bohů 3D
2009 Wickie und die starken Männer
2007 Sissi a Yetti
2005 Darebáci na cestách
Pettson a Fiškus - Pettsonův slib
2003 Šprýmař Till
2001 Místo činu: Frankfurt - Havárie (TV film)
1999 Eine fast perfekte Hochzeit
1997 Eine fast perfekte Scheidung
1996 Ein fast perfekter Seitensprung
1993 Verlassen Sie bitte Ihren Mann!
1992 Leas Hochzeit (TV film)
1990 Petříkův výlet na měsíc
1984 Zinsen des Ruhms (TV film)
1983 Kehraus
1982 Sein Doppelgänger (TV film)
1978 Der Spinnenmörder (TV film)
1972 8051 Grinning (TV film)
1971 Der Selbstmörder (TV film)
Hilfe, die Verwandten kommen
1970 Hurra, unsere Eltern sind nicht da
Nachbarn sind zum Ärgern da
Sonntags am Meer (TV film)
1968 Die Wilde (TV film)
1967 Die Reise des Herrn Perrichon (TV film)
Die Schule der Frauen (TV film)
1966 Wechselkurs der Liebe (TV film)
1965 Caesar und Cleopatra (TV film)
1964 Aussichtsturm, Der (TV film)
Ein Leben lang (TV film)
Harlekinade (TV film)
Kriminalistické muzeum - Smrtící šach (TV film)
Zwei Herren aus Verona
1963 Barras heute
Bekenntnisse eines möblierten Herrn, Die
Ein besserer Herr (TV film)
Kriminalmuseum - Die Frau im Nerz (TV film)
Reisender ohne Gepäck (TV film)
1962 Das schwarz-weiß-rote Himmelbett
Ihr schönster Tag
1960 Bis daß das Geld euch scheidet
Der Jugendrichter
Der Schleier fiel
1959 Arzt ohne Gewissen
Dorothea Angermann
Engel, der seine Harfe versetzte, Der
1958 Heimatlos
1957 Noc, ve které přišel ďábel

TV seriály

2016 Harry die Ehre (TV seriál)
Marie fängt Feuer (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1996 Bruder Esel (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1986 Wächter, Die (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1982 Büro, Büro (TV seriál)
Die Krimistunde (TV seriál)
Gastspieldirektion Gold (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
Liebe ist doof (TV seriál)
1979 Doktor Puclík (TV seriál)
Parole Chicago (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Kommissar Brahm (TV seriál)
1964 Furcht und Elend des Dritten Reiches (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
1962 Hauptgewinn: 6 (TV seriál)
1960 Am grünen Strand der Spree (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace