foto

Jean Obé

  • nar. 1928

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Kráva a prezident
1989 Dva
1981 Dívka z Lotrinska
1980 Drahá neznámá
1979 Homme sandwich, L' (TV film)
I jako Ikarus
1978 Chemins de l'exil ou Les dernières années de Jean-Jacques Rousseau, Les (TV film)
En l'autre bord
Filles du régiment, Les
Sacré farceur (TV film)
1977 Krajkářka
Le Passe-muraille (TV film)
Un comique né (TV film)
1976 Le gentleman des Antipodes (TV film)
1975 Trente ans ou La vie d'un joueur (TV film)
Vous ne l'emporterez pas au paradis
1974 La voleuse de Londres (TV film)
Mrak v zubech
1973 Le double assassinat de la rue Morgue (TV film)
Moi y'en a vouloir des sous
Nevím nic, ale řeknu všechno
1972 Každý je hezký, když je ušlechtilý
Kean: Un roi de théâtre (TV film)
Velký blondýn s černou botou
Život plný malérů
1970 Roztržitý
1969 Les frères Karamazov (TV film)
1967 Affaire Lourdes, L' (TV film)
1966 Beaumarchais ou 60000 fusils (TV film)
Caméra explore le temps: Les Cathares, La (TV film)
La Prise du pouvoir par Louis XIV (TV film)
1965 Don Juan (TV film)
Morgane ou Le prétendant (TV film)
1964 Caméra explore le temps: Le drame de Mayerling, La (TV film)
Indes noires, Les (TV film)
Woyzeck (TV film)
1963 Karamboly
La revue des feuilletons (TV film)
1961 Loin de Rueil (TV film)

TV seriály

1982 Paris-Saint-Lazare (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1977 Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
Les procès témoins de leur temps (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1972 Misérables, Les (TV seriál)
Thibault, Les (TV seriál)
1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
1966 Mésentente cordiale (TV seriál)
Rouletabille (TV seriál)
1965 Calembredaines (TV seriál)
Seule à Paris (TV seriál)
1962 Commandant X (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace