foto

Joe Hennig

  • nar. 1.10.1979 (40 let)
    Champlin, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Marine 5: Battleground
2016 Smrt čeká

TV seriály

2015 Swerved (TV seriál)

Dokumentární

2015 Unfiltered with Renee Young (TV seriál)
2014 Ladies and Gentlemen, My Name is Paul Heyman - a.z.
2012 nWo: The Revolution

Host

TV pořady

2019 WWE Super Show-Down (TV pořad)
WrestleMania XXXV (TV pořad)
2018 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Greatest Royal Rumble (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2018 (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WrestleMania XXXIV (TV pořad)
2017 WWE Great Balls of Fire (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WrestleMania XXXIII (TV pořad)
2016 WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WrestleMania XXXII (TV pořad)
2015 Table for 3 (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WrestleMania XXXI (TV pořad)
2014 WWE Battleground (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WrestleMania XXX (TV pořad)
2013 WWE Battleground (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
2012 WWE Main Event (TV pořad)
WWE Saturday Morning Slam (TV pořad)
2011 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
2010 WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE NXT (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
2009 WWE Superstars (TV pořad)
2007 WWE Hall of Fame 2007 (TV pořad)
1999 WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky