foto

Daniel Steiner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 September
2018 Zwischen Sommer und Herbst
2016 BitterSüß
Městečko Urbino: Mrtvá v paláci (TV film)
Městečko Urbino: Vražda v olivovém háji (TV film)
2014 Grandhotel Budapešť
2012 Die ProSieben Märchenstunde: Der verflixte Flaschengeist (TV film)
2010 Černá smrt
2009 Short Cut to Hollywood
2008 Krabat: Čarodějův učeň
2007 Drei Reisende
Úplný idiot
2006 Kde je Fred?
2005 Kombat Sechzehn
2004 Dva idioti ze Scotland Yardu
2003 Kámoši, holky a prachy (TV film)

TV seriály

2019 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verzockt (S18E22)
Ranya (S18E20)
Bewährungsprobe (S18E19)
další epizody (6)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Vogelmädchen (S18E15)
Die falsche Muse (S18E14)
Das Chinesische Licht (S18E13)
další epizody (16)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Vaterliebe (S17E09)
Die Brücke (S17E08)
Full House (S17E06)
další epizody (13)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Kanal (S16E16)
Kein Platz für Moral (S16E15)
Neues Leben (S16E14)
další epizody (19)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Doppelmord (S15E12)
Der dunkle Feind (S15E11)
Wem gehört die Stadt (S15E07)
další epizody (16)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kranke Gier (S14E13)
Wahrheit ist ein scharfes Schwert (S14E12)
Der einzige Zeuge (S14E10)
další epizody (18)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Messezeiten (S13E09)
Der Schmetterling (S13E07)
Mundtot (S13E06)
další epizody (20)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Getrieben (2:2) (S12E09)
Getrieben (2:1) (S12E08)
Getrieben (1:2) (S12E07)
další epizody (14)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
LadyLand (TV seriál)
2005 LiebesLeben (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky