foto

Maciej Ślesicki

  • nar. 1966
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Trzy minuty. 21:37
2003 Show
1997 Sára
1995 Tatínek
1989 Gra zludzen

TV seriály

2015 Przypadki Cezarego P. (TV seriál)
Wielki film (E13)
Mąż (E12)
Szkoła filmowa (E11)
další epizody (13)
2008 I kto tu rządzi? (TV seriál)
Ręką ściany nie przebijesz (E52)
Wakacje z finałem, cz. 2 (E51)
Wakacje z finałem, cz. 1 (E50)
další epizody (13)
2007 I kto tu rządzi? (TV seriál)
Primabalerina (E39)
Walentynki (E38)
Edukacja Tomka (E37)
další epizody (39)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Ścinki 3 (E42)
Nowe pokolenie (E41)
Gwiazdy telewizji - część 2 (E40)
další epizody (42)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Tylko dla dorosłych (E41)
Szczęśliwy dzień (E40)
Cudotwórcy (E39)
další epizody (39)
1997 13 posterunek (TV seriál)
Trupy w szafie (E02)
Nowy komendant (E01)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Pierwsze (studentský film)
2010 Trzy minuty. 21:37
2003 Show
1997 Sára
1996 Wirus
1995 Tatínek

TV seriály

2015 Przypadki Cezarego P. (TV seriál)
Wielki film (E13)
Mąż (E12)
Szkoła filmowa (E11)
další epizody (13)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Stażysta (E08)
Przedstawienie (E07)
Niewidzialni (E06)
další epizody (8)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Tylko dla dorosłych (E41)
Szczęśliwy dzień (E40)
Cudotwórcy (E39)
další epizody (39)
1997 13 posterunek (TV seriál)
Trupy w szafie (E02)
Nowy komendant (E01)

Producentská filmografie

Filmy

2020 Sukienka
2019 To, co zostaje (studentský film)
2018 Krajanki (studentský film)
Techno (studentský film)
2017 Dcera
Wieczne Cienie (studentský film)
2016 Pierwsze (studentský film)
Wypowiedzenie
2015 Inka (studentský film)
2007 Rezervace

TV seriály

2012 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
další epizody (13)
2011 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (26)
2010 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2016 Bajeczki na dobranoc
2013 Naše prokletí

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Przypadki Cezarego P. (TV seriál)
Szkoła filmowa (E11)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Prawdziwi gliniarze (E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky