foto

Thekla Mayhoff

  • nar. 9.7.1957 (62 let)
    Fischbachau, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Polizeiruf 110 - Die Prüfung (TV film)
2003 Der Herr der Wüste (TV film)
1999 Anwalt Abel - Die Mörderfalle (TV film)
1996 Drei in fremden Betten (TV film)
Weg ins Paradies, Der (TV film)
1994 Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Neuland (TV film)
1993 Chiemgauer Volkstheater - Ein Blitz aus heiterem Himmel (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Gaunerpech (divadelní záznam)
Geschichten aus der Heimat - Blattschuß (TV film)
1992 Grüß Gott, Frau Doktor (TV film)
Wir Enkelkinder
1991 Erfolg
1990 Rama Dama
1984 Klein, aber mein! (TV film)
1983 Martin Luther (TV film)
Spider Murphy Gang
1982 Doktor Faustus
Gutmütige Grantler, Der (TV film)
Hambacher Frühling (TV film)
1981 Die Rumplhanni (TV film)
Tatort - Im Fadenkreuz (TV film)
1980 Die Undankbare (TV film)
1979 Die Überführung (TV film)
1978 Sachrang (TV film)
Tatort - Schlußverkauf (TV film)

TV seriály

2008 Der Kaiser von Schexing (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1997 Big Ben (TV seriál)
Ruka ruku myje (S02E08)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Josef Filser (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Zur Freiheit (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
Der Millionenbauer (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Bergheimat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky