foto

Wilfried Labmeier

  • nar. 28.7.1953
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • zem. 23.5.2010 (56 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Das Geheimnis des Königssees (TV film)
Kommissar Süden und das Geheimnis der Königin (TV film)
2007 Das Letzte Stück Himmel (TV film)
Polizeiruf 110 - Taubers Angst (TV film)
2006 Schuld und Rache (TV film)
2005 Die Wittelsbacher
Místo činu - Smrt na vandru (TV film)
Polizeiruf 110 - Der scharlachrote Engel (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Prüfung (TV film)
2004 Holky to chtěj taky 2
Místo činu - Předměstská balada (TV film)
2003 Mit Herz und Handschellen - Amtsmissbrauch (TV film)
Místo činu: Mnichov - Otloukánek (TV film)
2002 Verlorenes Land (TV film)
2000 Anwalt Abel - Das Geheimnis der Zeugin (TV film)
Eine Hand schmiert die andere (TV film)
Tatort - Viktualienmarkt (TV film)
1999 Deine besten Jahre (TV film)
Místo činu - Tajemství Glockenbachu (TV film)
Südsee, eigene Insel
1997 Der Skorpion (TV film)
1996 Und keiner weint mir nach
1982 Kampftag (TV film)
1981 Dům v parku (TV film)

TV seriály

2008 Der Kaiser von Schexing (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Strom pokání (S14E03)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Big Ben (TV seriál)
Volný pád (S09E03)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1999 Samt und Seide (TV seriál)
1997 Aubergers, Die (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt překupníka (S02E03)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1993 Russige Zeiten (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1983 Zeiten ändern sich, Die (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky