foto

José Lifante

  • nar. 3.6.1943 (77 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Firme Usted Aquí
2012 Gallino, the Chicken System
2011 Muertos y vivientes
2008 Konspirace v El Escorialu
2006 Exoticore
2005 Camaron
Crímenes ejemplares de Max Aub
2004 Rojo Sangre
2002 Největší loupež všech dob
2001 Dagon
Lázaro de Tormes
Merry Christmas
2000 Operación gónada
1996 Gran Slalom
Lejos de África
Zahradníkův pes
1995 Fiesta
Mar de luna
1993 Laberinto griego, El
1992 Largo invierno, El
Sevilla Connection
Tady kdo neběží, tak lítá
1991 Fuente de la edad, La
Huella del crimen 2: El crimen de Don Benito, La (TV film)
1990 Ni se te ocurra...
1989 Krev a písek
1988 Dobrodružství Barona Prášila
Ella, él y Benjamín
1987 Ataque de los pájaros, El
Esto es un atraco
1986 Delirios de amor
Dragón Rapide
Pasos largos
1985 Elegido, El
La hoz y el Martínez
Pantalla diabólica, La
1984 El balcón abierto
¡¡¡A tope!!!
1983 Agítese antes de usarla
Loca historia de los tres mosqueteros, La
Od pojištění osvoboď nás, pane
1982 En busca del huevo perdido
Gran mogollón, El
Mar brava
Panika
Vida, el amor y la muerte, La
1981 Aventuras de Enrique y Ana, Las
Cuentos para una escapada
Patrimonio nacional
Pepe, no me des tormento
Vecinos
1980 Chocolate
Despido improcedente
Esperando a papá
Gay Club
Kargus
Miedo a salir de noche
1979 Insólita y gloriosa hazaña del cipote de Archidona, La
La familia, bien, gracias
Mi adúltero esposo ('In Situ')
Paco l'infaillible
Proces proti Katalánii
1978 Al servicio de la mujer española
Bouřka
Motýl na rameni
Tobi
Vámonos, Bárbara
1977 Fin de la inocencia, El
Hasta que el matrimonio nos separe
Ladrido, El
Locuras de Jane, Las
María, la santa
Vota a Gundisalvo
Víkend
¡Susana quiere perder... eso!
1976 Beatriz
Bengador Gusticiero y su pastelera madre, El
Cuando los maridos se iban a la guerra
Madrid, Costa Fleming
Secreto inconfesable de un chico bien, El
Siesta, La
Spanish Fly
Tiempos duros para Drácula
1975 Extraño amor de los vampiros, El
Juego del diablo, El
Kniha dobré lásky
País, S.A.
Polibek ďábla
Vrah panenek
1974 Inmorales, Los
1973 Aborto criminal
Pena de muerte
Redada, La
1972 Tarzán y el misterio de la selva
1971 Pastel de sangre
1970 Díaz a pastýř
1962 Atracadores, Los
1961 Juventud a la intemperie

TV seriály

2012 Frágiles (TV seriál)
2009 Águila roja (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2006 Con dos tacones (TV seriál)
2004 ¿Se puede? (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
Tady se nedá žít (TV seriál)
2002 Lovci pokladů (TV seriál)
Pramen mládí (S03E21)
2000 Abierto 24 horas (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
El secreto de la porcelana (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
1997 Banda de Pérez, La (TV seriál)
1996 Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1995 Aquí hay negocio (TV seriál)
Día que me quieras, El (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
Estació d'enllaç (TV seriál)
Hermanos de leche (TV seriál)
Makinavaja (TV seriál)
Villarriba y Villabajo (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
Farmacia de guardia (TV seriál)
Taller mecánico (TV seriál)
1990 El orgullo de la huerta (TV seriál)
1989 Pedro I el Cruel (TV seriál)
1988 Crònica negra (TV seriál)
Haute tension (TV seriál)
Modrá krev (TV seriál)
1987 Clase media (TV seriál)
Cómicos (TV seriál)
1986 Media naranja (TV seriál)
Segunda Enseñanza (TV seriál)
1984 El xou de la família Pera (TV seriál)
Teresa de Jesús (TV seriál)
1983 Lecciones de tocador (TV seriál)
1982 Máscara negra, La (TV seriál)
Teatre (TV seriál)
1980 Les chevaux du soleil (TV seriál)
Tarde de teatro (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Señora García se confiesa, La (TV seriál)
1974 Pícaro, El (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1966 Teatro breve (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Dokumentární

2019 Sesión Salvaje
2017 Rebobinando
2014 Queridos monstruos
2012 Lentejuelas de sangre
2010 Los perversos rostros de Víctor Israel
Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky