foto

Adam Zwar

  • nar. 13.1.1972 (48 let)
    Cairns, Queensland, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Rats and Cats
2002 Wilfred

TV seriály

2019 Mr Black (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2017 No Activity (TV seriál)
The Crow (S01E06)
2011 Wilfred (TV seriál)
2010 Wilfred (TV seriál)
Bite Club (S02E08)
Dog Star (S02E07)
The Dog Father (S02E06)
další epizody (8)
2007 Wilfred (TV seriál)
This Dog's Life (S01E08)
Barking Behind Bars (S01E07)
Dog Eat Dog (S01E06)
další epizody (8)

TV pořady

2007 The 2007 Australian Film Institute Awards (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ze hry: Válka Kerry Packera (TV film)
2010 The Wedding Party
2008 Valentine's Day (TV film)
2007 Little Deaths
Rats and Cats
2003 The Situation Room
2002 Wilfred
2000 Narcosys

TV seriály

2019 Mr Black (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Squinters (TV seriál)
Take a Back Road (S02E06)
Bless the Broken Road (S02E05)
Thunder Roar (S02E04)
další epizody (6)
2018 Squinters (TV seriál)
End of the Road (S01E06)
Crossroads (S01E05)
Road to Nowhere (S01E04)
další epizody (6)
2017 Na jezeře (TV seriál)
The Battle of the Mothers (S02E06)
Who's Your Daddy? (S02E05)
Surrogate (S02E03)
další epizody (4)
2016 Případy doktora Bleika (TV seriál)
The Open Road (S04E01)
2015 The Beautiful Lie (TV seriál)
2014 Party Tricks (TV seriál)
2010 Lowdown (TV seriál)
Tangle (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
Wilfred (TV seriál)
Bite Club (S02E08)
Dog Star (S02E07)
The Dog Father (S02E06)
další epizody (8)
2009 Carla Cametti PD (TV seriál)
Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2008 Bogan Pride (TV seriál)
Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Team Purana (S01E13)
Best Laid Plans (S01E12)
2007 Wilfred (TV seriál)
This Dog's Life (S01E08)
Barking Behind Bars (S01E07)
Dog Eat Dog (S01E06)
další epizody (8)
2006 The Wedge (TV seriál)
2003 CrashBurn (TV seriál)
2002 MDA (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2002 Wilfred

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Mr Black (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Squinters (TV seriál)
Take a Back Road (S02E06)
Bless the Broken Road (S02E05)
Thunder Roar (S02E04)
další epizody (6)
2018 Squinters (TV seriál)
End of the Road (S01E06)
Crossroads (S01E05)
Road to Nowhere (S01E04)
další epizody (6)
2011 Wilfred (TV seriál)
2010 Wilfred (TV seriál)
Bite Club (S02E08)
Dog Star (S02E07)
The Dog Father (S02E06)
další epizody (8)
2007 Wilfred (TV seriál)
This Dog's Life (S01E08)
Barking Behind Bars (S01E07)
Dog Eat Dog (S01E06)
další epizody (8)

Host

TV pořady

2009 Squiz, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky