foto

Jihyun Kim

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2015 Love & Taxes
2014 My Eleventh
2011 Olive
2009 Tsunami
2008 The Village Barbershop
2007 Broken Arrows
2006 I'll Believe You
Pan

TV seriály

2011 Dead Files, The (TV seriál)
2000 Sekai Gyoten News (TV seriál)

Dokumentární

2013 Nerovnost pro všechny
2005 Man, Moment, Machine (TV seriál)
1985 Průzkumník (TV seriál)

TV pořady

2012 Moshe Kasher: Live in Oakland (TV pořad)
2001 The Best Damn Sports Show Period (TV pořad)

Kostymérská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace