foto

Maciej Wojtyszko

  • nar. 16.4.1946 (72 let)
    Varšava, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Święty interes
2007 Ogród Luizy
1986 Ognisty aniol
1984 Synteza

TV seriály

2008 Doręczyciel (TV seriál)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2001 Kocham Klare (TV seriál)
2000 Miasteczko (TV seriál)
1998 Miodowe lata (TV seriál)
1990 Mistr a Markétka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace