foto

Kjersti Elvik

  • nar. 9.3.1969 (52 let)
    Bergen, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Min bror Amal
2017 Co tomu řeknou lidi
2014 Ta meg med!
2008 Detektiv Varg Veum: Žena v ledničce
2004 Den som frykter ulven
Havaj, Oslo
1997 Blind gudinne (TV film)
Salige er de som tørster
1993 Rygg i rand, to i spann (TV film)

TV seriály

2020 Vánoce u našich (TV seriál)
Dokonalé rande (S02E05)
2018 Aber Bergen (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2017 Aber Bergen (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
2016 Aber Bergen (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 1 (S01E01)
Nobel (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Snøfall (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2004 Seks som oss (TV seriál)
1994 Vestavind (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky