foto

Bengt Palmers

  • nar. 2.4.1948 (71 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Göta kanal 2 - kanalkampen
1993 Drömkåken
1991 Joker
1988 Strul

TV seriály

1992 Rederiet (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 Fångarna på fortet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace