foto

Karin Babinská

  • nar. 27.6.1974 (45 let)
    Brno, Československo

Biografie

Absolventka pražské FAMU (1993 - 1999) – obor filmová a televizní režie. Během studia natočila několik krátkých filmů, z nichž Jakub a Veronika (1996) získal řadu ocenění na mezinárodních filmových festivalech. V pátém ročníku natočila pro ČT tři povídky do cyklu Bakaláři. Věnuje se režii TV spotů. Pusinky jsou jejím celovečerním hraným debutem.

Zdroj: Česká televize

Režijní filmografie

Filmy

2013 Křídla Vánoc
2007 Pusinky
1999 Až budeš starší (TV film)
Nedělejte ze mě vola (TV film)
Profesor (TV film)
1998 Křehké touhy (studentský film)
1996 Jakub a Veronika (studentský film)
1995 Hledání cest (studentský film)
Vyhnanci (studentský film)

Hudební videoklipy

2017 Kryštof - Šňůry (hudební videoklip)
2015 Kryštof - Ty a já (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Křídla Vánoc
2007 Pusinky

Hudební videoklipy

2017 Kryštof - Šňůry (hudební videoklip)
2015 Kryštof - Ty a já (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Mladý chemik (TV film)
1989 Cesty ze slepých map (TV film)
1986 Útěk do jara
Štěstí má jméno Jonáš (TV film)
1985 Podivná znamení, podivní hosté (TV film)

TV seriály

1985 My holky z městečka (TV seriál)
Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)

Dokumentární

2007 Film o filmu: Pusinky (TV film)

Hudební videoklipy

2017 Kryštof - Šňůry (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 Kombo (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce