foto

Hirojuki Onoue

  • nar. 16.7.1985 (35 let)
    Osaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Cumi no koe
Taijó no ko (TV film)
2019 Sóšiki no meidžin
2017 Kodomo cukai
Sangacu no lion kóhen
Sangacu no lion zenpen
2016 Kusari: Onna Keiji Otomichi Takako (TV film)
2015 Óhi no jakata
2013 Hrátky s peklem
Ore wa mada honki dašitenai dake
Roommate
2011 Gaku: Minna no Yama
Jógašiten Coin de rue
Saisei kjorjú (TV film)
Toilet no Kamisama (TV film)
2010 Bôizu on za ran
Oniichan no hanabi
Saibancho! Koko wa Choeki 4 nen de Dodesuka
2009 Rookies: Socugjó
2008 Makiguri no ana
Pod vlivem lásky
Rookies SP (TV film)
2007 Awa Dance
2006 Oyayubi sagashi
Píseň duhy
Tegami
2004 Paččigi!
2003 Catharsis

TV seriály

2019 Bešari guraši (TV seriál)
Ghosttown (TV seriál)
Hijokko 2 (TV seriál)
Keidži Zero (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Poison daughter, holy mother (TV seriál)
2018 Harassment Game (TV seriál)
Jimmy: Ahomitaina honma no hanashi (TV seriál)
Signal (TV seriál)
Šicudži: Saiondži no meisuiri (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2017 Anata ni Doroppukikku wo (TV seriál)
Sabolyman Kantaró (TV seriál)
Mont Blanc (E12)
Chocolate (E11)
Pudding (E10)
další epizody (12)
2015 Bar remon háto (TV seriál)
Bittare!!! (TV seriál)
Dekin no onna (TV seriál)
Enka: Gold Rush (TV seriál)
2014 Bokura wa Minna Shindeiru (TV seriál)
2013 Detarame Hiro (TV seriál)
2012 Hayami-san to Yobareru Hi (TV seriál)
Monsters (TV seriál)
2011 Carnation (TV seriál)
Control: hanzai šinro sósa (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
2010 Uchû inu daisensô (TV seriál)
2009 Mr. Brain (TV seriál)
2008 Rookies (TV seriál)
2007 Joshi Deka! (TV seriál)
2002 Doremisora (TV seriál)
1994 Piano (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky