foto

Jutaka Šimizu

  • nar. 5.2.1985 (36 let)
    Prefektura Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sabu (TV film)
2015 Šokubucu danši veranda: Ore no winter special (TV film)
2013 Bašauma-san to Big Mouth
2012 Bokutači kjúkó: A rešša de ikó
Kibó no kuni
Yaa ni naru hi - toba tôshijima paradise (TV film)
2010 Tókjódžima
2009 Kanikósen
Oto-na-ri
2008 Pod vlivem lásky
2007 Paččigi! Love & Peace

TV seriály

2017 Aka no šó (TV seriál)
2016 Kičidžódži dake ga sumitai mači desu ka? (TV seriál)
ON (TV seriál)
Šokubucu danši veranda: Season 3 (TV seriál)
2015 Bidžo to danši (TV seriál)
Šokubucu danši veranda: Season 2 (TV seriál)
2014 Carolling: Christmas No Kiseki (TV seriál)
2013 Garireo 2 (TV seriál)
Jami šibai (TV seriál)
Nakuna, Hara-chan (TV seriál)
Pin to Kona (TV seriál)
2011 Lady: Saigo no hanzai purofairu (TV seriál)
2010 Keizoku 2: SPEC (TV seriál)
2009 Haken no Oscar (TV seriál)
2008 Maó (TV seriál)
Otokomae! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky