foto

Motoki Fukami

  • nar. 20.1.1980 (39 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ai no čísana rekiši: Daredemo nai koibito tači no fúkei - vol. 1
Day and Night
Kingdom
Samurai Marathon
2018 Kóhí ga samenai uči ni
Lapse
Oz Land: Egao no mahó ošiemasu
2017 Šindžuku swan II
2016 Cumi to basu
Fuji Family (TV film)
Oh My Z!
Šódžo cubaki
2015 7s
Eiga Minna! Esupa Dayo!
Love & Peace
Minna! Esupa Dayo! Bangaihen - Esupa, Miyako e Iku (TV film)
Risuna
Šindžuku swan: Kabukičó skauto sabaibaru
2014 Akumu-chan The Movie
Crows Explode
Kočičí samuraj
2013 Hrátky s peklem
2012 Haizai Kamisama No Iu Toori
Kibó no kuni
Michi no oku - yodaka no hoshi
Penguin fúfu no cukurikata
2011 Sarariman Neo Gekijouban
Vinou lásky
2010 Matataki
2009 Crows Zero II
Gačiban 6: Jadžú kórin
Gačiban: Jadžú kórin
Hijoshi zukan
Kyou Kara Hitman
Lush Life
Onna gokoro
Tenši no koi
2008 Gachi-ban
Gačiban 2: Saikjó kessen
Hikari sasu umi, bokuno fune
Kodomo no kodomo
Pod vlivem lásky
2007 Crows Zero
Kisshô Tennyo
Rikó Ran (TV film)
2006 Kikjú kurabu, sono go
Limit of Love: Umizaru
2005 Hazard
Inu no eiga
Shiawase nara te o tatako
Tiger & Dragon Special (TV film)
2004 Gachapon
Umineko
Umizaru

TV seriály

2014 Henšin (TV seriál)
Mozu Season 1 - Mozu no Sakebu Yoru (TV seriál)
Sanbiki no Ossan ~Seigi no Mikata, Kenzan!!~ (TV seriál)
Tokusó (TV seriál)
2013 Amačan (TV seriál)
Itsuka hi no ataru basho de (TV seriál)
Minna! Esupá da jo! (TV seriál)
Shuden Bye Bye (TV seriál)
2012 Strawberry Night (TV seriál)
2011 Džiu (TV seriál)
2010 Indigo no Yoru (TV seriál)
Perfect Report (TV seriál)
2008 Rookies (TV seriál)
2007 Asakusa Fukumaru Ryokan 2 (TV seriál)
Kaette kita jikô keisatsu (TV seriál)
2006 Bengoši no kuzu (TV seriál)
Kuroi no taijó (TV seriál)
2005 Tiger & Dragon (TV seriál)
2004 Hotman 2 (TV seriál)
2003 Hotman (TV seriál)
2001 Kizudarake no Love Song (TV seriál)
Uso Koi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky