foto

Ric Flair

  • nar. 25.2.1949 (71 let)
    Memphis, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 NWA Bunkhouse Stampede (TV film)

TV seriály

2017 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál) - a.z.
Motel Dusty Spur (S01E04) - a.z.
Pilotní díl (S01E01) - a.z.
2016 WWE Ride Along (TV seriál)
WWE Story Time (TV seriál)
2014 Camp WWE (TV seriál)
2013 Strejda děda (TV seriál) - vyp.
2012 The JBL and Cole Show (TV seriál)
2011 Cleveland show (TV seriál)
BFFs (S03E01)
1996 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Bash at the Beach (S06E15)

Dokumentární

2020 Undertaker: The Last Ride (TV seriál)
You Cannot Kill David Arquette
2018 Andre the Giant (TV film)
2016 United States Championsip-A Legacy of Greatness - a.z.
2015 W.W.E. 24 (TV seriál)
2014 Ladies and Gentlemen, My Name is Paul Heyman - a.z.
The Monday Night War: WWE vs. WCW (TV seriál)
2012 Undertaker: The Streak - 20-0
2011 Big Show: A Giants World - a.z.
2009 WWE: The Rise and Fall of WCW
2008 Nature Boy Ric Flair: The Definitive Collection
2004 Monday Night War, The: WWE Raw vs. WCW Nitro - a.z.

Hudební videoklipy

2018 21 Savage feat. Offset, Metro Boomin - Ric Flair Drip (hudební videoklip)
2017 Bad Bunny - Chambea (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2020 WrestleMania 36 (TV pořad)
2019 WWE Crown Jewel (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2019 (TV pořad)
WrestleMania XXXV (TV pořad)
2018 WWE Hall of Fame 2018 (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
2017 WWE Hall of Fame 2017 (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
2016 NXT TakeOver: Brooklyn II (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2016 (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Roadblock (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WrestleMania XXXII (TV pořad)
2015 Dusty Rhodes: Celebrating the Dream (TV pořad)
NXT TakeOver: Brooklyn (TV pořad)
NXT TakeOver: Unstoppable (TV pořad)
Sting: Into the Light (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2015 (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WrestleMania XXXI (TV pořad)
2014 NXT TakeOver (TV pořad)
NXT TakeOver: R Evolution (TV pořad)
Stone Cold Podcast: Live! (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2014 (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
2013 The History of WWE: 50 Years of Sports Entertainment (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2013 (TV pořad)
2012 Celebrity Wife Swap (TV pořad)
TNA Genesis (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2012 (TV pořad)
WWE The Best of WCW Clash of the Champions (TV pořad)
WrestleMania XXVIII (TV pořad)
2011 TNA Bound for Glory (TV pořad)
TNA Lockdown (TV pořad)
TNA Victory Road (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2011 (TV pořad)
2010 TNA Against All Odds (TV pořad)
TNA Bound for Glory (TV pořad)
TNA Destination X (TV pořad)
TNA Lockdown (TV pořad)
TNA Sacrifice (TV pořad)
TNA Slammiversary (TV pořad)
TNA Victory Road (TV pořad)
WWE NXT (TV pořad)
2009 Starrcade: The Essential Collection (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2009 (TV pořad)
WWE Judgment Day (TV pořad)
WrestleMania XXV (TV pořad)
2008 WWE Hall of Fame 2008 (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WrestleMania XXIV (TV pořad)
2007 ESPN First Take (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2007 (TV pořad)
WWE Judgment Day (TV pořad)
WWE New Year's Revolution (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE The Great American Bash (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
WrestleMania XXIII (TV pořad)
2006 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Cyber Sunday (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2006 (TV pořad)
WWE New Year's Revolution (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
WrestleMania XXII (TV pořad)
2005 WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Backlash (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2005 (TV pořad)
WWE New Year's Revolution (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Taboo Tuesday (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
WrestleMania XXI (TV pořad)
2004 TNA Impact! Wrestling (TV pořad)
WWE Backlash (TV pořad)
WWE Bad Blood (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2004 (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Taboo Tuesday (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
WrestleMania XX (TV pořad)
2003 WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Backlash (TV pořad)
WWE Bad Blood (TV pořad)
WWE Insurrextion (TV pořad)
WWE Judgment Day (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
WrestleMania XIX (TV pořad)
2002 WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Insurrextion (TV pořad)
WWE Judgment Day (TV pořad)
WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
Wrestlemania X-8 (TV pořad)
2001 WCW Greed (TV pořad)
WCW Sin (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWF Vengeance (TV pořad)
2000 WCW Halloween Havoc (TV pořad)
WCW The Great American Bash (TV pořad)
WCW Uncensored (TV pořad)
1999 Family Feud (TV pořad)
WCW Souled Out (TV pořad)
WCW The Great American Bash (TV pořad)
WCW Uncensored (TV pořad)
WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
1998 WCW Thunder (TV pořad)
1997 Clash of the Champions XXXV (TV pořad)
Halloween Havoc (TV pořad)
WCW Road Wild '97 (TV pořad)
WCW The Great American Bash (TV pořad)
WCW World War III (TV pořad)
1996 Clash of the Champions XXXII (TV pořad)
Clash of the Champions XXXIII (TV pořad)
WCW Bash at the Beach (TV pořad)
WCW Hog Wild (TV pořad)
WCW The Great American Bash (TV pořad)
WCW Uncensored (TV pořad)
1995 Clash of the Champions XXXI (TV pořad)
Collision in Korea (TV pořad)
Halloween Havoc (TV pořad)
WCW Monday Nitro (TV pořad)
WCW The Great American Bash (TV pořad)
WCW Uncensored (TV pořad)
1994 Clash of the Champions XXVI (TV pořad)
Clash of the Champions XXVII (TV pořad)
Clash of the Champions XXVIII (TV pořad)
Halloween Havoc (TV pořad)
1993 Clash of the Champions XXIII (TV pořad)
Clash of the Champions XXIV (TV pořad)
Clash of the Champions XXV (TV pořad)
Halloween Havoc (TV pořad)
Starrcade (TV pořad)
WCW Beach Blast (TV pořad)
WCW Fall Brawl (TV pořad)
WCW SuperBrawl III (TV pořad)
WWE Monday Night RAW (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
1992 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WrestleMania VIII (TV pořad)
1991 Clash of the Champions XIV: Dixie Dynamite (TV pořad)
Clash of the Champions XV: Knocksville USA (TV pořad)
WCW SuperBrawl I (TV pořad)
WCW Wrestle War (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Battle Royal at the Albert Hall (TV pořad)
1990 Clash of the Champions X: Texas Shootout (TV pořad)
Clash of the Champions XI: Coastal Crush (TV pořad)
Clash of the Champions XII: Mountain Madness/Fall Brawl '90 (TV pořad)
Clash of the Champions XIII: Thanksgiving Thunder (TV pořad)
Halloween Havoc (TV pořad)
WCW The Great American Bash (TV pořad)
WCW/NWA Wrestle War (TV pořad)
1989 Clash of the Champions IX: New York Knockout (TV pořad)
Clash of the Champions V: St. Valentine's Massacre (TV pořad)
Clash of the Champions VI: Ragin' Cajun (TV pořad)
Clash of the Champions VIII: Fall Brawl '89 (TV pořad)
NWA Halloween Havoc (TV pořad)
WCW The Great American Bash (TV pořad)
WCW/NWA Chi-Town Rumble (TV pořad)
WCW/NWA WrestleWar (TV pořad)
1988 Clash of the Champions I (TV pořad)
Clash of the Champions IV: Season's Beatings (TV pořad)
NWA The Great American Bash (TV pořad)
1987 NWA The Great American Bash (TV pořad)
1986 NWA The Great American Bash (TV pořad)
1985 NWA The Great American Bash (TV pořad)
WWE Saturday Night's Main Event (TV pořad)
1984 WWF Superstars of Wrestling (TV pořad)
1979 SportsCenter (TV pořad)
1975 World Wide Wrestling (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky