foto

Patrick Kaethner

  • nar. Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Weingut Wader - Das Familiengeheimnis (TV film)
2015 Opa, ledig, jung (TV film)
Tatort - Ihr werdet gerichtet (TV film)
2014 Tajemná legenda (TV film)
2013 Nicht ohne meinen Enkel (TV film)
2012 Dvě tváře důvěry (TV film)

TV seriály

2012 Poslední polda (TV seriál)
Vražedná abeceda (S03E08)
Bez peněz je to nuda (S03E07)
Ať žije sport (S03E06)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky