foto

Rekha Sharma

  • nar. 1.1.1970 (47 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Cizí minulost
Dark Harvest
2015 No Men Beyond This Point
2013 Tasmánští čerti (TV film)
2009 Láska na druhý pohled
2008 Gym Teacher: The Movie (TV film)
2007 Šepot
Vetřelci vs. Predátor 2
2006 Memory
2005 Mimo zákon
Nelítostná rasa
Večer pro dámy (TV film)
2003 Cizinec po mém boku (TV film)
Invitation, The
Jádro
Where's the Party Yaar?
2002 Sniper

TV seriály

2017 Star Trek: Discovery (TV seriál)
The Butcher's Knife Cares Not For The Lamb's Cry (E04)
Context Is For Kings (E03)
2014 The 100 (TV seriál)
Rubicon (S02E12)
Coup de Grâce (S02E11)
Survival of the Fittest (S02E10)
další epizody (9)
2013 Cult (TV seriál)
Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
Star Trek Continues (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Dodger (S01E15)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Superkočky (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Hammer of the Gods (S05E19)
2009 The Listener (TV seriál)
V (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
Islanded in a Stream of Stars (S04E18)
další epizody (8)
2008 Hlídka (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Revelations (S04E10)
Sine Qua Non (S04E08)
Guess What's Coming to Dinner (S04E07)
další epizody (9)
2007 Battlestar Galactica (TV seriál)
Crossroads: Part 2 (S03E20)
Crossroads: Part 1 (S03E19)
The Son Also Rises (S03E18)
další epizody (5)
2006 This Space for Rent (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Hero (S03E08)
Collaborators (S03E05)
Exodus: Part 2 (S03E04)
další epizody (9)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
Láska je Láska (TV seriál)
2002 John Doe (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace