foto

David Feiss

  • nar. 16.4.1959 (59 let)
    Sacramento, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Lovecká sezóna: Strašpytel
1994 Cool Like That Christmas, A (TV film)

TV seriály

2011 YooHoo & Friends (TV seriál)
1999 I Am Weasel (TV seriál)
1995 Cow and Chicken (TV seriál)
The What a Cartoon Show (TV seriál)
1988 ALF Tales (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1995 Cow and Chicken (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1995 Cow and Chicken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace