foto

Mick Foley

  • nar. 7.6.1965 (55 let)
    Bloomington, Indiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 12 Hour Shift
2019 The Peanut Butter Falcon
2016 Chokeslam
2015 Dixieland
2007 Jiná perspektiva
Staten Island
2000 Big Money Hustlas

TV seriály

2020 The Big Show Show (TV seriál)
Párty (E06)
2016 The Edge and Christian Show That Totally Reeks of Awesomeness (TV seriál)
2012 The JBL and Cole Show (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
The Ballad of Kenneth Parcell (S06E04)
2007 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Den černého slunce, část první: Invaze (S03E10)
2006 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Slepá banditka (S02E06)
2005 Squidbillies (TV seriál)
2000 Znovu na světě (TV seriál)
The Eggman Cometh (E22)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
1998 Celebrity Deathmatch (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)

Dokumentární

2020 Undertaker: The Last Ride (TV seriál)
2019 Dark Side of the Ring (TV seriál)
Headstrong
This is Wrestling: The Joey Ryan Story
2016 Eric Bischoff: Sports Entertainment's Most Controversial Figure - a.z.
WWE 'History of the Hardcore Championship:24/7
2014 I Am Santa Claus
Ladies and Gentlemen, My Name is Paul Heyman
The Monday Night War: WWE vs. WCW (TV seriál)
The Sheik
2013 WWE for All Mankind: Life & Career of Mick Foley
WWE: Best of WWE at Madison Square Garden - a.z.
2012 Attitude Era
2011 Stone Cold Steve Austin: The Bottom Line on the Most Popular Superstar of All Time
2009 WWE: The Rise and Fall of WCW - a.z.
2008 Nature Boy Ric Flair: The Definitive Collection - a.z.
1999 Gladiátoři 2000
1998 Hitman Hart: Wrestling with Shadows (TV film)

Host

TV pořady

2018 WWE Hell in a Cell (TV pořad)
2017 WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2017 (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
2016 NXT TakeOver: Brooklyn II (TV pořad)
WWE Battleground (TV pořad)
WWE Clash of Champions (TV pořad)
WWE Holy Foley! (TV pořad)
WWE Roadblock: End of the Line (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WrestleMania XXXII (TV pořad)
2015 NXT TakeOver: Unstoppable (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
2013 The History of WWE: 50 Years of Sports Entertainment (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2013 (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WrestleMania XXIX (TV pořad)
2012 Celebrity Wife Swap (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Saturday Morning Slam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE The Best of WCW Clash of the Champions (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
2010 TNA Against All Odds (TV pořad)
TNA Bound for Glory (TV pořad)
2009 TNA Bound for Glory (TV pořad)
TNA Final Resolution (TV pořad)
TNA Genesis (TV pořad)
TNA Lockdown (TV pořad)
TNA Sacrifice (TV pořad)
TNA Slammiversary (TV pořad)
TNA Victory Road (TV pořad)
2008 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WrestleMania XXIV (TV pořad)
2007 Vengeance: Night of Champions (TV pořad)
WWE Cyber Sunday (TV pořad)
2006 ECW One Night Stand (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2006 (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
WrestleMania XXII (TV pořad)
2005 ECW One Night Stand (TV pořad)
WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
2004 TNA Impact! Wrestling (TV pořad)
The Apprentice (TV pořad)
WWE Backlash (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2004 (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WrestleMania XX (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Bad Blood (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2001 WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Invasion (TV pořad)
WWF Tough Enough (TV pořad)
WrestleMania X-Seven (TV pořad)
2000 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Armageddon (TV pořad)
WWF Fully Loaded (TV pořad)
WWF No Mercy (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
WWF Unforgiven (TV pořad)
WrestleMania 2000 (TV pořad)
1999 Family Feud (TV pořad)
Martin Short Show, The (TV pořad)
Total Request Live (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Armageddon (TV pořad)
WWF No Mercy (TV pořad)
WWF No Mercy (TV pořad)
WWF Over the Edge (TV pořad)
WWF Rebellion (TV pořad)
WWF St. Valentine's Day Massacre: In Your House (TV pořad)
WrestleMania XV (TV pořad)
1998 The Howard Stern Radio Show (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Sunday Night Heat (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Breakdown: In Your House (TV pořad)
WWF Capital Carnage (TV pořad)
WWF Fully Loaded (TV pořad)
WWF Judgment Day: In Your House (TV pořad)
WWF King of the Ring (TV pořad)
WWF Mayhem In Manchester (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
WWF Over the Edge (TV pořad)
WWF Rock Bottom: In Your House (TV pořad)
WWF Unforgiven (TV pořad)
Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
WrestleMania XIV (TV pořad)
1997 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF King of the Ring (TV pořad)
WrestleMania XIII (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF King of the Ring (TV pořad)
1994 Clash of the Champions XXVI (TV pořad)
Clash of the Champions XXVII (TV pořad)
Howard Stern (TV pořad)
1993 Clash of the Champions XXII (TV pořad)
Halloween Havoc (TV pořad)
Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
WCW Fall Brawl (TV pořad)
WCW SuperBrawl III (TV pořad)
WWE Monday Night RAW (TV pořad)
1992 Clash of the Champions XVIII (TV pořad)
Clash of the Champions XX: 20th Anniversary (TV pořad)
Clash of the Champions XXI (TV pořad)
Halloween Havoc (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
WCW Beach Blast (TV pořad)
WCW SuperBrawl II (TV pořad)
WCW Wrestle War (TV pořad)
1991 Clash of the Champions XVII (TV pořad)
Halloween Havoc (TV pořad)
1990 Clash of the Champions X: Texas Shootout (TV pořad)
WCW/NWA Wrestle War (TV pořad)
1984 WWF Superstars of Wrestling (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1972 All Japan Pro Wrestling (TV pořad)