foto

Lars V. Johansson

  • nar. 31.12.1966 (52 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Pozdravy ze severu
2013 Láska a citróny
2009 TV-feber (TV film)
2008 Ženská za volantem
2004 Duch jezera
2003 Policajti
2000 Nejlepší léto

TV seriály

2008 Häxdansen (TV seriál)
1999 Sally (TV seriál)
1996 Silvermannen (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Evil Ed
1993 Drömkåken

TV seriály

1996 Silvermannen (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

1996 Silvermannen (TV seriál)
1994 Rapport till himlen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace