foto

Robert P. Olsson

  • nar. 1.9.1979 (39 let)
    Nyed, Värmlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Jungfrufärd
2008 Ženská za volantem
2007 Kammaren
2004 Křižovatka

TV seriály

2015 Mattemorden (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Kammaren

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Kammaren

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace