foto

Bettina Kurth

  • nar. 1973
    Kiel, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sin & Illy Still Alive
2012 Lichtjahre (studentský film)
2008 Polizeiruf 110 - Wolfsmilch (TV film)
2006 Valerie
2003 Stubbe - Von Fall zu Fall: Auf Liebe und Tod (TV film)
2002 Ninas Geschichte
Polizeiruf 110 - Wandas letzter Gang (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Angst (TV film)
Polizeiruf 110 - Bei Klingelzeichen Mord (TV film)
Wilde Ehe (studentský film)
1995 Se zavázanýma očima (TV film)

TV seriály

2005 Pastewka (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Big Ben - Volný pád (S09E03)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1998 Anja & Anton (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Zappek (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2005 Casting About
1999 Musica - Dr. Robert Schumann, Teufelsromantiker (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace