foto

James Ha

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Di qi huang yan
2013 Se qing 298-03
2007 Lao gang zheng zhuan
2006 Da que ying xiong chuan
2005 PTU nu jing zhi ou ran xian jing
Zao shu
2004 Wang jiao hei ye
2003 Wang bu liao
2002 Prison on Fire - Preacher
2001 An dou
Bao nu zhi duo ming zhi lu
Nei you e jing
Seamy Side of Life - A Black Chick
Ying xiong ren wu
2000 Hei she hui.com
Untouchable Maniac
1999 Ai qing meng huan hao
Si ren bang zhi qian wu gou xi
1997 Dian zi ge men zhan shi
1996 Qi yi lu cheng zhi: Zhen xin ai sheng ming
Wei qing zhui zong
1995 Gong pu II
Zhen han xing chou wen
1994 Chong an shi lu: O ji
Chu sheng zhi du
Wei, wen bian wei?
1993 Ba hai hong ying
Ba xian fan dian: Ren rou cha shao bao
Di shi pan guan
Liang xiang qing yuan
Příběh policajta
Zou lao wei long
1992 Ban wo zong heng
Che shen
Haken
La shou xiao xiong
Long zhi gen
Ming yue zhao jian dong
Tao xue wei long 2
Xing qi wu zhi wu nan
You jian shao ye
1991 Bao feng shao nian
Bu ju
Dračí dvojčata
Hei se zou lang
Hei xue
Hong fen zhi zun
Hong tian long
Lao dou wu pa duo
Lei ting sao xue
Long de chuan ren
Ma lu ying xiong
Meng gui ru qin hei she hui
Osudová mise
Qian wang 1991
Snění o realitě
Zhi zun wu shang II - yong ba tian xia
Zhong huan ying xiong
1990 Andělská síla
Feng yu tong lu
Hei hai ba wang hua
Lao hu chu geng II
Mo deng chen jia
Peng dang
Xian fa zhi ren
Yi ben man hua: Chuang tian ya
Yi dan xiong xin
Zui jia zei pai dang
1989 Ai ren tong zhi
Bláznivá mise 5
Duo bao long hu dou
Fu xing chuang jiang hu
Huang jia fei feng
Killer
Lao hu chu jian
Mu zhong wu ren
Shen xing tai bao
Shi mian mai fu
Ultra Force 2.
Ultra Force 3: Pod policejní ochranou
Wo zai hei she hui de ri zi
Yi dan qun ying
Zhuang zhi xiong xin
1988 L.A.Connection
Lao hu chu geng
Navěky drakem
Pi li xian feng
Tian luo di wang
1987 American Force 3: High Sky Mission
Gong woo ching
Jiang hu zheng jiang
Si da tian wang

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace