foto

David Bailey

  • nar. 27.10.1933
    Newark, New Jersey, USA
  • zem. 25.11.2004 (71 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Něco, co stvořil Bůh (TV film)
2002 The Good Thief
2001 Never Again
Svatý boj
1994 Nad košem
1973 Wicked, Wicked
1969 Change of Mind
Three
1967 7 donne per i MacGregor

TV seriály

2004 Taxík (TV seriál)
One for My Baby (S02E17)
1999 Passions (TV seriál)
Zákon a pořádek (TV seriál)
Juvenile (S09E18)
1992 Zákon a pořádek (TV seriál)
Skin Deep (S03E01)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
1969 Where the Heart Is (TV seriál)
1966 Summer Fun (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky