foto

Wai-cheung Mak

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Bojovníci WUSHU
2006 Fan dou kuang ben
Jopok manura 3
2004 2004 Xin za shi xiong
Wang jiao hei ye
Wo yao zuo model
2003 Medailon
You ren fan zui
2002 Ji di huang ling
2001 Wu Yen
2000 Gu yong bing
Zhong hua du xia
1999 Instinkt lovce
1998 Huan yin te gong
Sha sha ren, tiao tiao miu
1997 97 jia you xi shi
Zhan lang chuan shuo
Zui jia pai dang: Zui jie pai dang
1996 666 Mo Gwai Fuk Wut
Gu huo zai 2: Meng long guo jiang
Guo chan xue ge wei long
Xin die xue shuang xiong
1995 Blesk
Bo li qiang de ai
Du sheng 2: Jie tou du sheng
Ultimate Revenge
Wo shi yi ge zei
1994 7 jin gong
Xin ying xiong ben se
1993 Bosonohý kluk
She diao ying xiong zhi dong cheng xi jiu
Čest a sláva
1992 Bojovník
Haken
Police Story 3
Zhan long zai ye
1991 Du Wang
Gui gan bu
Lie huo qing chou
Mořský vlci
Si du you huo
Tao xue wei long
Tian di xuan men
Wu yi tan zhang: Lei Luo zhuan
Zheng hong qi xia
1990 A Xiu Luo
Biao jie, ni hao ye!
Di tou long
Du sheng
Ga li la jiao
Jing tian long hu bao
Kulka v hlavě
Shi xiong zhuang gui
Te jing 90 II zhi wang ming tian ya (TV film)
Tygří klec 2
Wu tai jie mei
Yi yao O.K.
Zhi fen shuang xiong
1989 Bílá Čína
Fu xing lin men
Killer
Sheng gang qi bing 3
Tong gen sheng
Ultra Force 2.
1988 Bu feng han zi
Chuang xie xian sheng
Jiang hu jie ban ren
Jing zhuang zhui nu zi zhi 2
Lao hu chu geng
Long zhi jia zu
Sha chu Xiang Gang
Xian jing bian yan
Xing jing ben se (TV film)
Ying xiong xue
Zuřivost
1986 Dny teroru
Dědictví vášně
Lepší zítřek
Magický krystal
1985 Qing chun chai guan
Red Force 2
Those Merry Souls
Výcvik 36. komnaty
1984 Bláznivá mise 3
Eight Diagram Pole Fighter
Nan dou guan san dou bei shao ye
1983 Bláznivé poslání
Chang jen men
Da lui toi
Shao ye Wei Wei
Shaolin and Wu Tang
1982 Carry on Pickpocket
Jia ren you yue
Legendární zbraně Číny
Nindža odplácí
Yu mao san xi jin mao shu
1981 Cheung booi
He fang shen sheng
Lovci pokladů
The Martial Club
1980 Carry on Wise Guy
La sfida del tigre
Návrat do 36. komnaty Shaolinu
Shao Lin fo jia da dao
The Fool Escape
The Kid with a Tattoo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace