foto

Christophe Lapinta

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Meurtres en Lorraine (TV film)
2018 Deux gouttes d'eau (TV film)
Zkouška ohněm
2016 Až odejdu (TV film)
2014 Prêt à tout
Případ SK1
2013 Un prince (presque) charmant
Une bonne leçon (TV film)
2011 Gérald K. Gérald (TV film)
Životní šance
2010 Sans laisser de traces
2009 Obsession(s) (TV film)
2008 Dítě na cestě (TV film)
2007 Ali Baba a čtyřicet loupežníků (TV film)
Autopsy (TV film)
2004 Enfant de l'aube, L' (TV film)
2003 Hommes et la rivière, Les

TV seriály

2019 Chérif (TV seriál)
Parce que tout doit avoir une fin - partie 2 (S06E12)
Parce que tout doit avoir une fin - partie 1 (S06E11)
Piégé (S06E10)
další epizody (12)
Pátrací oddělení (TV seriál)
In utero (S13E08)
Les Proies (S13E07)
Tiens ta garde (S13E06)
další epizody (8)
2018 Nina (TV seriál)
Cours toujours (S04E10)
D'une rive à l'autre (S04E09)
Ne dis jamais (S04E08)
další epizody (10)
Chérif (TV seriál)
Sur le fil - Part 2 (S05E10)
Sur le fil - Part 1 (S05E09)
Au cœur du crime (S05E08)
další epizody (10)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Spirale (S12E14)
Retour de flamme (S12E13)
Meurtre XXL (S12E12)
další epizody (14)
2017 Prof T (TV seriál)
Nina (TV seriál)
Un vol sans retour (S03E10)
Celui qui n'a jamais (S03E09)
Résonances (S03E08)
další epizody (10)
Chérif (TV seriál)
Que justice soit faite (S04E10)
Otages (S04E09)
La Dernière séance (S04E08)
další epizody (10)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Prêt à tout (S11E14)
Mon ange (S11E13)
Mauvais genre (S11E12)
další epizody (14)
2016 Nina (TV seriál)
Auf Wiedersehen (S02E10)
Sur le ring (S02E09)
Papa où t'es ? (S02E08)
další epizody (10)
Chérif (TV seriál)
Rien ne va plus (S03E10)
Les jeux sont faits (S03E09)
Sans appel (S03E08)
další epizody (10)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Jusqu'au dernier (S10E13)
Sous influence (S10E12)
Le Roi du carnaval (S10E11)
další epizody (13)
2015 Nina (TV seriál)
La dernière épreuve (S01E08)
Solitudes (S01E07)
Qui trop embrasse (S01E06)
další epizody (8)
Chérif (TV seriál)
A ma fille (S02E08)
Bonheur à vendre (S02E06)
Désaccords majeurs (S02E05)
další epizody (7)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Sexy à mort (S09E02)
2014 Crimes et botanique (TV seriál)
Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
L'Exercice du pouvoir (S02E06)
Chantage (S02E05)
La Cuillère du diable (S02E04)
další epizody (6)
2013 La Croisière (TV seriál)
2012 Inquisitio (TV seriál)
Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
Trahisons (S01E06)
Le Ralliement (S01E05)
Le Témoin (S01E04)
další epizody (6)
2007 Un flic (TV seriál)
2006 David Nolande (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2000 B.R.I.G.A.D. (TV seriál)
1999 Sauvetage (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace