foto

Sune Martin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 22. července
2016 Ten den přijde
The Model
2015 V písku - Příslib svobody
2014 Sundays
2012 Mazel
2011 Dirch
2009 Potlesk
2007 Dennis

TV seriály

2017 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (9)
2011 Naprostá nejistota (TV seriál)

Dokumentární

2007 Lynch
1999 Independent Lens (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Dirch

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky