foto

Sune Martin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 22. července
2016 Ten den přijde
The Model
2015 V písku - Příslib svobody
2014 Sundays
2012 Mazel
2011 Dirch
2009 Potlesk
2007 Dennis

TV seriály

2017 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (9)
2011 Naprostá nejistota (TV seriál)

Dokumentární

2012 Shanne og veninderne
2007 Lynch
1999 Independent Lens (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Dirch

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky