foto

Enis Rotthoff

  • nar. 21.9.1979 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Lassie se vrací
2019 Guns Akimbo
The Sunlit Night
2018 Atlas
Bílá orchidej
Wir sind doch Schwestern (TV film)
2017 Bezbožní
Dara Ju
Disconnected
So auf Erden (TV film)
2016 Die 7. Stunde (TV film)
Jak napálit banku
Život v utajení (TV film)
2015 Die Mutter des Mörders (TV film)
Die Trapp Familie - Ein Leben für die Musik
The Shells
Už je tady zas
2014 Die letzte Instanz (TV film)
Stereo
Železná pěst (TV film)
2013 Alle Macht den Kindern (TV film)
B for Boy
Vlhká místa
2012 Jak změřit svět
Osudový střet (TV film)
Stones in the Sun
2011 Carl a Bertha (TV film)
Rubbeldiekatz
Výřečnost
2010 Der Mauerschütze (TV film)
Transfer
Unkraut im Paradies
Vom Ende der Liebe (TV film)
Zachraňte Willyho 4: Útěk z pirátské zátoky
2009 Claudia - Das Mädchen von Kasse 1 (TV film)
Keine Angst (TV film)
Mein Kampf
Must Love Death
2008 Schausteins letzter Film
Strafstoss
Unschuld
2007 Psí žrádlo
Trust.Wohltat (TV film)
2006 Beastly Male
Der die Tollkirsche ausgräbt
Freundinnen fürs Leben (TV film)
Meine Mutter tanzend (TV film)
2005 Alright Love
Der Gast
Die blaue Grenze
Hombres
Homerun (studentský film)
Lächeln der Tiefseefische, Das
Olli (studentský film)
2004 Ende Februar
Hinter der Tür
Jumbo Girl
Psí život
Urban Guerillas
Šedá zóna
2003 Alltag (TV film)
Mama macht's möglich (TV film)

TV seriály

2016 Místo činu (TV seriál)
Im gelobten Land (S47E08)
2013 Řeka života (TV seriál)
Návrat ztracené lásky (E01)
2008 Unschuldig (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky