foto

Anton Moho

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Špinavá hra (TV film)
1987 Mladá láska

Producentská filmografie

Filmy

2016 Nur nicht aufregen! (TV film)
2012 Idiotentest (TV film)
2009 Der Stinkstiefel (TV film)
2008 Alter vor Schönheit (TV film)
2006 Nicht ohne meine Schwiegereltern (TV film)
2005 Nicht ohne meinen Schwiegervater (TV film)
2000 20.13, Nezabiješ (TV film)
Špinavá hra (TV film)

TV seriály

2019 Friesland (TV seriál)
Hand und Fuß (E09)
2018 Friesland (TV seriál)
Der blaue Jan (E06)
Wilsberg (TV seriál)
Mörderische Rendite (E61)
Prognose Mord (E59)
Morderney (E58)
2017 Friesland (TV seriál)
Irrfeuer (E04)
Wilsberg (TV seriál)
Alle Jahre wieder (E57)
MünsterLeaks (E56)
2016 Friesland (TV seriál)
Klootschießen (E03)
2015 Friesland (TV seriál)
Familiengeheimnisse (E02)
Wilsberg (TV seriál)
Bittere Pillen (E49)
Bauch, Beine, Po (E47)
Russisches Roulette (E46)
další epizody (4)
2014 Friesland (TV seriál)
Mörderische Gezeiten (E01)
Wilsberg (TV seriál)
90-60-90 (E44)
Das Geld der Anderen (E43)
Mundtot (E42)
další epizody (4)
2013 Wilsberg (TV seriál)
Hengstparade (E40)
Treuetest (E38)
Die Entführung (E37)
2012 Wilsberg (TV seriál)
Halbstark (E36)
Die Bielefeld-Verschwörung (E35)
Aus Mangel an Beweisen (E34)
2011 Wilsberg (TV seriál)
Im Namen der Rosi (E33)
Tote Hose (E32)
Frischfleisch (E31)
2010 Wilsberg (TV seriál)
Bullenball (E30)
Gefahr im Verzug (E29)
2009 Wilsberg (TV seriál)
Oh du tödliche… (E28)
Doktorspiele (E27)
Der Mann am Fenster (E26)
2008 Wilsberg (TV seriál)
Interne Affären (E24)
Royal Flush (E23)
2007 Wilsberg (TV seriál)
Miss-Wahl (E19)
2006 Wilsberg (TV seriál)
Tod auf Rezept (E18)
Falsches Spiel (E17)
Callgirls (E16)
2005 Wilsberg (TV seriál)
Ausgegraben (E15)
Todesengel (E14)
Schuld und Sünde (E13)
2004 Wilsberg (TV seriál)
Tödliche Freundschaft (E12)
Tod einer Hostess (E11)
Der Minister und das Mädchen (E10)
2003 Wilsberg (TV seriál)
Letzter Ausweg Mord (E09)
Wilsberg und der stumme Zeuge (E08)
2002 Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und der Tote im Beichtstuhl (E07)
Wilsberg und der letzte Anruf (E06)
2001 Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und der Schuss im Morgengrauen (E05)
Wilsberg und der Mord ohne Leiche (E04)
1998 Wilsberg (TV seriál)
In alter Freundschaft (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky