foto

Timo Berndt

  • nar. 1967

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Marie Brand und die falschen Freunde (TV film)
Sarah Kohr - Teufelsmoor (TV film)
2019 Marie Brand und das Spiel mit dem Glück (TV film)
Sarah Kohr - Das verschwundene Mädchen (TV film)
2017 Die Chefin - Prager Kristalle (TV film)
Marie Brand und der Liebesmord (TV film)
2015 Jana a dobrodruh: Návrat do Afriky (TV film)
Jana a dobrodruh: Osamělé rozhodnutí (TV film)
Katie Fforde: Příboj lásky (TV film)
2014 Katie Fforde: Odvrácená strana lásky (TV film)
Katie Fforde: Stále při tobě (TV film)
Tajemná legenda (TV film)
Winnetous Weiber (TV film)
2012 Der Bergdoktor - Virus (TV film)
Johanna a dobrodruh: Jeřábí legenda (TV film)
Johanna a dobrodruh: Nebe nad Afrikou (TV film)
Katie Fforde: Diagnóza láska (TV film)
Katie Fforde: Kousek z tebe (TV film)
Katie Fforde: Maják s vyhlídkou (TV film)
Pozvánka od vraha (TV film)
2011 Beate Uhse - Chci svobodu pro lásku (TV film)
Cesta za pokladem (TV film)
2010 Blackout (TV film)
Cíl: svoboda (TV film)
Max Schmeling
Meine wunderbare Familie ...in anderen Umständen (TV film)
2009 Die Trickser (TV film)
2008 Přede mnou neutečeš (TV film)
Starověká šifra zkázy (TV film)
2007 Nezvěstný milenec (TV film)
Podezřelý z vraždy (TV film)
Tarragona - Ein Paradies in Flammen (TV film)
2006 Es war Mord und ein Dorf schweigt (TV film)
2005 Klaun
2003 Smrtelné vydírání (TV film)
2002 Roztomilá zlodějka (TV film)
Rungholt
Tödliches Vertrauen (TV film)
2001 Ve sněhu (TV film)
2000 Die Helden (TV film)
Falešná láska (TV film)
Rotlicht - In der Höhle des Löwen (TV film)
Smrt milionářky (TV film)
Vrah v tobě (TV film)
1999 Die Handschrift des Mörders (TV film)
Die Jagd nach dem Tod (TV film)
Dostatek důkazů (TV film)
Král duchů (TV film)
Wavlewova kletba (TV film)
Zajatci pouště (TV film)
Řekni to květinami (TV film)
1998 Ferkel Fritz (TV film)
Finále (TV film)
Schläfer, Die
1997 Dumm gelaufen

TV seriály

2020 Vraždy u jezera (TV seriál)
Ježíšova krev (E11)
Kletba z hlubin (E10)
2019 Vraždy u jezera (TV seriál)
Mořská panna (E09)
Štvanice (E08)
Správná dvojka (TV seriál)
Tödliche Seilschaften (E79)
2018 Friesland (TV seriál)
Schmutzige Deals (E07)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Čtvrtá oběť (E07)
Navrátilec (E06)
Správná dvojka (TV seriál)
Tod einer Studentin (E75)
2017 Friesland (TV seriál)
Krabbenkrieg (E05)
Irrfeuer (E04)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Dívka, která se ráda smála (E05)
Dokud je smrt nerozdělí (E04)
Správná dvojka (TV seriál)
Tod und Liebe (E69)
2016 Friesland (TV seriál)
Klootschießen (E03)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Tichá voda (E03)
Správná dvojka (TV seriál)
Geplatzte Träume (E64)
2015 Wilsberg (TV seriál)
48 Stunden (E48)
2013 Správná dvojka (TV seriál)
Die Frau des Freundes (E56)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Die Bielefeld-Verschwörung (E35)
2010 Wilsberg (TV seriál)
Bullenball (E30)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2008 Meine wunderbare Familie (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Royal Flush (E23)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Ausgegraben (E15)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Sarah Kohr - Mord im Alten Land (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky