foto

Vincent Baggetta

  • nar. 7.12.1944 (75 let)
    Paterson, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Detektiv Janek: Dvojí odhalení (TV film)
Zátah na Boulevardu Sunset (TV film)
1987 Carly v akci (TV film)
L. A. policie (TV film)
Perry Mason: Případ zavražděné madam (TV film)
1983 The Man Who Wasn't There
1981 Chicago Story (TV film)
The Ordeal of Bill Carney (TV film)
1977 In the Matter of Karen Ann Quinlan (TV film)
1976 Embryo
I Want to Keep My Baby! (TV film)
Odpočítávání smrti
1975 Murder on Flight 502 (TV film)
1967 The Winter's Tale (TV film)
1965 Četník v New Yorku

TV seriály

1994 Policie New York (TV seriál)
Abandando Abandoned (S01E13)
1990 U nás na radnici (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1987 Ohara (TV seriál)
1986 Jack and Mike (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v hotelu (S01E18)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Havajský kupec (S01E05)
Partners in Crime (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 Chicago Story (TV seriál)
Fame (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Eischied (TV seriál)
1978 David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
Having Babies (TV seriál)
The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
Westside Medical (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Delvecchio (TV seriál)
Family (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Daleko od Times Square (S03E12)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Vraždy v Čínské čtvrti, 2. část (S02E02)
Vraždy v Čínské čtvrti, 1. část (S02E01)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1967 Love Is a Many Splendored Thing (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 The Twilight Zone (TV seriál)
The Thirty-Fathom Grave (S04E02)
1961 The Defenders (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 The Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky