foto

Helmut Berger

  • nar. 27.9.1949 (69 let)
    Graz, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Steirerwut (TV film)
2015 Centaurus
2013 Spieltrieb
2012 Unter Verdacht - Das Blut der Erde (TV film)
2011 Inga Lindström: Síla přátelství (TV film)
Nečekaná láska (TV film)
Sommerlicht (TV film)
2009 Bleib bei mir (TV film)
Justice/Vengeance
Tango im Schnee (TV film)
Wilsberg - Doktorspiele (TV film)
2008 Der Nikolaus im Haus (TV film)
Morgen räum' ich auf (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Alles anders (TV film)
2007 Mraky nad mořem (TV film)
Místo činu - Prst (TV film)
2005 Die Leibwächterin (TV film)
2004 Für immer für dich (TV film)
Místo činu - Píšťala smrti (TV film)
2002 Die Männer vom K3 - Freier Fall (TV film)
Případy profesora Capellariho: Ctihodná společnost (TV film)
Sněhulák hledá Sněhulačku (TV film)
2001 Místo činu: Špatná krev (TV film)
Smrtící víkend (TV film)
Trautmann - Nichts ist so fein gesponnen (TV film)
2000 Doppelter Einsatz - Wettlauf mit dem Tod (TV film)
Ein lasterhaftes Pärchen (TV film)
Probieren Sie's mit einem Jüngeren (TV film)
T.E.A.M. Berlin - Der Verrat (TV film)
1999 Der Häupter meiner Lieben
Die Ehre der Strizzis
Doppeltes Dreieck (TV film)
1998 Anwalt Abel - Todesurteil für eine Dirne (TV film)
1997 Coming In (TV film)
Männer vom K3 - Blutsverwandtschaft, Die (TV film)
Schwarzfahrer (TV film)
Tatort - Die Kommissarin - Alptraum (TV film)
Tatort - Die Kommissarin - Gefährliche Übertragung (TV film)
Ultimo taglio
1996 Brüder auf Leben und Tod (TV film)
Stille Wasser
Verdammt, er liebt mich (TV film)
1995 Exit II - Verklärte Nacht
1994 Tödliche Wahrheit (TV film)
1993 Julian H. entführt - Qualen einer Mutter (TV film)
Tatort - Stahlwalzer (TV film)
Todesreigen (TV film)
1992 Thea und Nat
1991 Arbeitersaga: Winter 1991 - Das Lachen der Maca Daracs (TV film)
Einmal Arizona
Für immer jung (TV film)
Lachen der Maca Daracs (TV film)
Nie im Leben
1990 Arbeitersaga: April 1945 - Das Plakat (TV film)
1989 Die Arbeitersaga: Juni 1961 - Die Verlockung (TV film)
Er - Sie - Es
1988 A.D.A.M.
Arbeitersaga: Winter 1986 – Müllomania (TV film)
In guten Händen
Wie kommt das Salz ins Meer? (TV film)
1987 Der Gläserne Himmel
Tatort - Atahualpa (TV film)
1982 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1948-1960 (TV film)
1979 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1920 (TV film)
1977 Alpensaga - Der Kaiser am Lande (TV film)
1967 Abgründe (TV film)

TV seriály

2016 Pregau (TV seriál)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Věc důvěry (S02E06)
2006 Agathe (TV seriál)
Vražda s handicapem (E04)
2005 Donna Leonová (TV seriál)
Dokaž, že je to zlé (E09)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Trautmann (TV seriál)
1999 Alma - A Show biz ans Ende (TV seriál)
Candy Club (TV seriál)
Sturmzeit (TV seriál)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Tank na scestí (S03E02)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1993 Bílý tesák (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Sahara-Projekt, Das (TV seriál)
1990 Tassilo - Ein Fall für sich (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Lenz oder die Freiheit (TV seriál)
1979 Dorf an der Grenze, Das (TV seriál)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Erbe Österreich (TV seriál)
2010 Dirty Days (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1994 Bauernschach (TV film)
1991 Nie im Leben
1986 Du mich auch

Dokumentární

2010 Dirty Days (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Bauernschach (TV film)
1991 Nie im Leben
1986 Du mich auch

Dokumentární

2010 Dirty Days (TV film)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2010 Dirty Days (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace