foto

Rainer Oleak

  • nar. 29.11.1953 (64 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Katie Fforde - Familie auf Bewährung (TV film)
Venus im vierten Haus (TV film)
2016 Keine Ehe ohne Pause (TV film)
Zorn – Wie sie töten (TV film)
2015 Medvědí princ (TV film)
2014 Kafkovo Doupě
Letní slunovrat
Stubbe - Von Fall zu Fall: Der König ist tot (TV film)
Tatort - Blackout (TV film)
2013 Komasaufen (TV film)
2011 Jorinda a Joringel (TV film)
Polizeiruf 110 - Die verlorene Tochter (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Alter von... (TV film)
2010 Princezna na hrášku (TV film)
2009 Bleib bei mir (TV film)
Die Blücherbande (TV film)
Frau Böhm sagt Nein (TV film)
Krásná Locika (TV film)
Short Cut to Hollywood
Sněhové pusinky (TV film)
Tango im Schnee (TV film)
Tatort - Schweinegeld (TV film)
Čas zúčtování (TV film)
2008 10 Sekunden
Barberbieni: Zpívající včelky (TV film)
Mord in aller Unschuld (TV film)
Paní Zima (TV film)
2007 12 heißt: Ich liebe dich (TV film)
Beim nächsten Tanz wird alles anders (TV film)
Große Lügen!
Liebe ist das schönste Geschenk (TV film)
Polizeiruf 110 - Gefährliches Vertrauen (TV film)
Suchkind 312 (TV film)
2006 Die Frau des Heimkehrers (TV film)
Meine Tochter, mein Leben (TV film)
Open
Wenn du mich brauchst (TV film)
2005 Die Schönsten Jahre (TV film)
Doktor v Provence (TV film)
Dr. Sommerfeld - Alte Träume, neue Liebe (TV film)
Dr. Sommerfeld - Zwischen allen Stühlen (TV film)
2004 Die Versuchung (TV film)
Inga Lindström: Kouzlo lásky (TV film)
Jantarový talisman (TV film)
Polizeiruf 110 - Rosentod (TV film)
Zwischen Nacht und Tag
2003 Auch Erben will gelernt sein (TV film)
Der zweite Frühling (TV film)
Kámoši, holky a prachy (TV film)
Liebe zartbitter (TV film)
Tygří oko lépe vidí (TV film)
Und Tschüss, Ihr Lieben (TV film)
Zamilovaní zloději (TV film)
2002 Chvilky štěstí (TV film)
Duo - Im falschen Leben, Das (TV film)
Einsatz in Hamburg - Rückkehr des Teufels (TV film)
Familie XXL (TV film)
Odpověď dr. Mertensové (TV film)
Osudová záměna (TV film)
Polizeiruf 110 - Henkersmahlzeit (TV film)
Zwei Seiten der Liebe (TV film)
2001 Der Zimmerspringbrunnen
Polizeiruf 110 - Jugendwahn (TV film)
Polizeiruf 110 - Zerstörte Träume (TV film)
Státní tajemství (TV film)
Wie Feuer und Flamme
Zkáza letu 4938 (TV film)
2000 Der Himmel kann warten
Kobra 11 - Tulipány z Amsterodamu (TV film)
Kobra 11 - Zajíc a ježek (TV film)
Polizeiruf 110 - Bis zur letzten Sekunde (TV film)
1999 Tatort - Alp-Traum (TV film)
The New Adventures of Pinocchio
1998 Vrah v mém domě (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Die Gazelle (TV film)
1994 Babysitter (TV film)
1993 Místo činu - Hra s ohněm (TV film)
Polizeiruf 110 - Blue Dream - Tod im Regen (TV film)
1992 Scheusal (TV film)
1991 Die kriegerischen Abenteuer eines Friedfertigen (TV film)
Polizeiruf 110 - Thanners neuer Job (TV film)
Rest, der bleibt, Der (TV film)
1986 Michael Unger (TV film)
1985 Ferienheim Bergkristall - Ein Fall für Alois (TV film)
1983 Snídaně v posteli (TV film)
Unser bester Mann (TV film)
1982 Kein Mann für zwei (TV film)
Und alles wegen Marietta (TV film)

TV seriály

2008 Die Stein (TV seriál)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Sabine!! (TV seriál)
Vorsicht - keine Engel! (TV seriál)
Lebwohl, Opa! (S02E06)
Er liebt mich... (S02E05)
Handy-Fieber (S02E04)
další epizody (6)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
Vorsicht - keine Engel! (TV seriál)
Keine Trompete für Papa (S01E06)
Auf einem anderen Stern (S01E04)
2002 Das Duo (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1999 Jets - Život na hraně (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Luv und Lee (TV seriál)
1989 Rita von Falkenhain (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Polizeiruf 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace